Bandages voor de Handen Juzo

Bandages voor de Handen Juzo
Bandages voor uw Hand Kleur Antraciet Juzo
Bandage kleur Antraciet voor uw Hand Art. 1860
€ 83,00 *
Prijs per stuk
Bandages voor uw HandJuzo
Bandage kleur Beige voor uw Hand Art.1860
€ 83,00 *
Prijs per stuk
Bandages voor uw Hand Kleur Zwart Juzo
Bandage kleur Zwart voor uw Hand Art.1860
€ 83,00 *
Prijs per stuk

JuzoFlex Manu Xtra

Polsbandage met speciale rekzone
Art. 1860

Steun voor de pols met een innovatieve comfortzone
 

De JuzoFlex Manu Xtra-bandage biedt optimale bescherming en stabilisatie voor overbelaste polsen. Het ontwerp is afgestemd op de anatomie van de pols, daardoor zorgt ze voor een veilige begeleiding van hand en pols. Tegelijkertijd worden pezen en banden gestabiliseerd zonder de bewegingsvrijheid van het gewricht te veel te beperken. Dankzij een speciaal, door Juzo ontwikkeld comfortabel breiwerk, zijn er bij de ManuXtra geen storende naden in het gevoelige gebied tussen duim en wijsvinger, zo worden plooivorming en insnoering in het weefsel effectief verhinderd.

Een gegolfde pelotte zorgt voor extra bescherming van het gevoelige gebied tussen duim en wijsvinger. Bovendien draagt een anatomisch gemodelleerde lepel bij aan een veilige begeleiding van de pols, die door zijn vorm het gewelfachtige patroon van de handwortelbeentjes optimaal ondersteunt.

Door het samenspel van beweging, compressiedruk, polstering (pelotte) en stabilisatiestaaf wordt de volledige medische werking van de bandage bij verstuikingen of verrekkingen in gang gezet. Bovendien kan de JuzoFlex Manu Xtra uitstekend preventief worden gebruikt, om bijvoorbeeld bijtijds eenzijdige of ongewone belasting in de vrije tijd tegen te kunnen gaan. Met deze bandage word u de volgende ochtend niet onaangenaam verrast na het snoeien van de heg of het witten van het plafond in de woonkamer.