Tiger Paws in meerdere kleuren te leveren

Tiger Paws in meerdere kleuren te leveren
Op voorraad de kleuren Zand, Wit en Rood KLIK HIER

  • MEERDERE KLEUREN OM UIT TE KIEZEN: Druk jezelf uit met Tiger Paws! Met zoveel kleuren en patronen om uit te kiezen, kun je je Tiger Paws matchen met je turnpakje of kostuum. Onze meest populaire kleur is zandkleur, die bij de meeste grote gymnastiekevenementen mag worden gedragen. Beschikbaar voor onmiddellijke verzending.
  •  Bestel vandaag nog je paar! KLIK HIER
Wanneer u uw routine uitvoert of oefent voor een wedstrijd, moet de nadruk liggen op uw vloeiendheid en technisch karakter. Het laatste waar u zich zorgen over wilt maken, is een scherpe, brandende pijn in uw polsen. Bij US Glove zijn we de trotse fabrikant van Tiger Paws Wrist Wraps. Deze ongelooflijke polsbraces zijn gemaakt om uw polsen veilig en gestabiliseerd te houden tijdens uw routine, en ondersteunen de delicate spieren in uw polsen om te voorkomen dat ze overbelast of verstuikt raken. Tiger Paws staan ​​bekend om hun vermogen om verrekkingen, verstuikingen, hyperextensies en zelfs carpaal tunnel te voorkomen. Tiger Paws worden voornamelijk gebruikt door gymnasten en cheerleaders en zijn verkocht aan verschillende atleten, waaronder: platformhoge duikers, fietsers, yogaliefhebbers, boksers en meer! Wanneer u uw Tiger Paws Wrist Wraps voor het eerst bestelt, zijn ze stijf; Veel nieuwe gebruikers maken zich misschien zorgen dat ze de verkeerde maat hebben gekocht. Tiger Paws moeten echter knus en strak zijn. Dit zorgt voor een betere polsondersteuning. Na verloop van tijd passen ze zich aan, aan de vorm van de polsen. Met de meegeleverde schuim- en plastic inzetstukken kunt u het niveau van vulling en ondersteuning aanpassen. Dankzij de grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren die geleverd kunnen worden, (neem hiervoor even contact met ons op 0643167894 Lamers Turnsport).(De zandkleur is verplicht bij alle gymnastiek competities en de wedstrijdsport). Daarbuiten kunt u bij elk turnpakje of bij de training en demonstratie's een bijpassende Tiger Paws Polssteunen bestellen in overleg met ons. Tiger Paw Polssteunen kunnen worden gebruikt door mannen en vrouwen, maar ook door volwassenen, tieners en kinderen.

 
 
Maattabel Tiger Paws
Grootte Gewicht Omtrek van de pols Breedte van de handpalm
XS Tot 31 kg Tot 14,5 cm Tot 7,5 cm
S 31 to 52 kg 14,5 tot 16 cm 7,5  tot 9 cm
M. 52 tot 68 kg 16 tot 17 cm 9 tot 10 cm
L. 68 tot 95 kg Vanaf 17 cm Vanaf 10 cm
Let op: We raden aan om je maat te kiezen op basis van gewicht. Alle handen zijn echter een beetje anders. Als je gewicht tussen twee maten in zit, gebruik dan de andere maten om je maat te bevestigen. Verwacht een goede pasvorm.
Nauwsluitende pasvorm is goed; te strak is niet goed!
Een behaaglijk gevoel geeft een optimale polsondersteuning en helpt verstuikingen en hyperextensies te voorkomen. Als uw Panda Paw echter uw ciculatie / bloedstroom afsnijdt, of uw duim / vingerbeweging ernstig belemmert, dan is hij te klein!

Het niveau van de polsondersteuning:
Polsondersteuning aanpassen met de hulpstukken. Als voor je gevoel de Tiger Paw eenmaal goed zit, ga dan de inzetstukken aanvullen die voor jou het beste aanvoelen.
.