CureTape Classic kinesiotape

CureTape Classic kinesiotape

CureTape Classic, elastisch katoen met hypoallergene acryl-lijmlaag. Het meest gebruikte merk kinesiotape voor blessurebehandeling.

CureTape® is het meest gebruikte merk kinesiotape door professionals. CureTape Classic is gemaakt van elastisch katoen met een huidvriendelijke anti-allergische acryllijmlaag. Afmeting per rol: 5cm x 5m. Deze variant is onze bestseller.

CureTape Classic, het meest gebruikte merk kinesiotape

CureTape Classic is de meest gebruikte kinesiotape voor de behandeling van blessures en klachten. Voor een optimale Medical Taping behandeling is CureTape Classic gemaakt van elastisch, ademend katoen. De afmeting (5cm x5m) en de anti-allergische acryllijmlaag, maakt de Classic-variant onze bestseller: veelzijdig toepasbaar, prettige verwerking, huidvriendelijk en het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

De professionals die CureTape kopen, geven aan dat deze kinesiotape alle benodigde eigenschappen bezit. De hoge kwaliteitsstandaard, juiste elasticiteit en fijne afmeting, zorgen ervoor dat de tape makkelijk aangebracht kan worden. Samen met de lange hechtingstijd en waterbestendigheid, bereiken zij hiermee positieve resultaten bij hun Medical Taping behandeling.

 

CureTape Classic kinesiotape Beige www.lamers-turnsport.com
CureTape Classic kinesiotape Beige
€ 9,95 *
Prijs per rol
CureTape Classic kinesiotape Black www.lamers-turnsport.com
CureTape Classic kinesiotape Black
€ 9,95 *
Prijs per rol
CureTape Classic kinesiotape Blue www.lamers-turnsport.com
CureTape Classic kinesiotape Blue
€ 9,95 *
Prijs per rol
CureTape Classic kinesiotape Pink www.lamers-turnsport.com
CureTape Classic kinesiotape Pink
€ 9,95 *
Prijs per rol
CureTape Classic kinesiotape Red www.lamers-turnsport.com
CureTape Classic kinesiotape Red
€ 9,95 *
Prijs per rol